Purjehdus Pallaksella

Purjehdus Pallaksella

Lähde nauttimaan upeista tunturimaisemista ja tule purjehtimaan kanssamme!

Päivä käynnistyy Talvisurfin auton kaartaessa pihaasi ja sitten suuntaammekin kohti tuntureita. Laitamme lumikengät jalkaan ja lähdemme kipuamaan tunturitasanteelle. Kiipeämisen jälkeen on aika palkita itsensä kuumalla juotavalla ja pitää pieni tauko maisemia ihaillen. Joskus sumu haittaa näkyvyyttä, mutta sen tietää vasta ylhäällä. Tutustumme kaluston käyttöön ja purjehtimisen tekniikkaan ja laitamme suojavarusteet päälle.

Sen jälkeen päästäänkin jo itse asiaan ja aletaan liikkumaan tuulen voimalla uskomattomissa maisemissa! Purjehtimisen lomassa on mahdollisuus harrastaa myös oheistoimintaa - muun muassa frisbeegolfia, lumisotaa tai lisää lumikenkäilyä. Keitämme nokipannukahvit ja paistamme makkaraa nuotion loimussa.

Varusteiksi suosittelemme urheilukenkiä tai talvisaappaita, hyvän urheilukerraston alle ja tuulenpitävän asun päälle (purjehdittaessa ei tule kylmä ensinkään!) sekä lämpimän takin odotusaikaa varten. Hanskoiksi kannattaa ottaa ohuet hiihtohanskat tai työhanskat sekä rukkaset tai paksut toppahanskat lämmittelyä varten. Suojavarusteet tulevat purjehtijoille Talvisurfin toimesta, mutta esimerkiksi omat laskettelukypärät ja lasit voi ottaa mukaan.

Kesto siirtymisineen n. kuusi tuntia. Päivänvalon aikaan klo 10-16, keväämmällä mahdollisuus myöhäisempäänkin kellonaikaan.

Sisältää kuljetukset, opetuksen, lumikengät, purjehduskaluston, suojavarusteet, kahvit, makkarat ja lämpimän juoman tunturiin.

HUOM! Säävaraus, kovalla tuulella tai sumussa ei purjehduksia tunturissa.

Vaikeusaste: Itse talvisurffaus on helppo opetella ja liikkeelle pääsee jo heti alussa. Tunturiin kapuaminen vaatii luonnollisesti reipasta asennetta!

Saatavissa suomeksi ja englanniksi, myös venäjäksi ja saksaksi erikseen tilattaessa.


Lähetä meille viesti

Voit vapaasti kysyä