Virkistyspäivä yrityksille pääkaupunkiseudulla

Vapauta aistisi aurinkoisilla kevätjäillä!

Järjestämme yrityksellesi unohtumattoman, täyden palvelun virkistyspäivän raikkaassa ulkoilmassa!

Työyhteisönne jäsenet pääsevät sananmukaisesti voimaantumaan meren tai järven jäälle, jossa kokeilemme tuulen valjastamista hyötykäyttöön ja liikumme äänettömästi pitkin aurinkoisia kevätjäitä!

Iltapäivän aikana on mahdollista harrastaa myös muunlaisia aktiviteetteja, kuten pilkkimistä, lumisotaa, alppicurlingia, tai vaikkapa frisbeegolfia.

Eli vaikka surffaus onkin päivän pääohjelma, tarkoitus on touhuta koko iltapäivä ulkoilmassa ja kaikille löytyy mielenkiintoista tekemistä luonnon omalla pelikentällä – ulkojäällä. Tavoitteena on,että osallistujat voivat kokea yhdessä uusia elämyksiä, joiden jälkeen onkin hyvä siirtyä ruokailuun ja kerrata sitten päivän kokemuksia saunan lauteilla! (Rohkeimmille myös avantouintimahdollisuus).

Päivään sisältyy: Purjehdusopetus, kalusto, suojavarusteet, oheisohjelma välineineen, huvila, sauna ja ruuat.

Räätälöimme virkistyspäivän näköiseksenne, seuraavassa kuitenkin toimivaksi todettu koko päivän ohjelmapaketti:

  • 10-12 Huvilalla on mahdollisuus järjestää tiimihenkeä kohottavia ryhmätöitä tai vaikkapa työtekijöiden palkitsemistilaisuus.
  • 12-13 Lounas ja kahvitarjoilu.
  • 13-17 Siirrytään surffaamaan sekä kisailemaan oheisaktiviteeteissa. Tuomme kuumaa juotavaa jäälle.
  • 17-18 Ruokailu huvilalla ja jälkipelit.
  • 18-24 Sauna, makkaranpaistoa takassa ja muuta saunasyötävää. Omat juomat voi tuoda mukanaan.

Varusteiksi suosittelemme urheilukenkiä tai talvisaappaita, hyvän urheilukerraston alle ja tuulenpitävän asun päälle (purjehdittaessa ei tule kylmä ensinkään!) sekä lämpimän takin odotusaikaa varten. Hanskoiksi kannattaa ottaa ohuet hiihtohanskat tai työhanskat sekä rukkaset tai paksut toppahanskat lämmittelyä varten. Suojavarusteet tulevat purjehtijoille Talvisurfin toimesta, mutta esimerkiksi omat laskettelukypärät ja lasit voi ottaa mukaan.

HUOM! Säävaraus, kovalla pakkasella tai tyynellä ilmalla ei purjehdita, mutta muita ryhmähenkeä kohottavia aktiviteetteja voidaan kuitenkin tehdä.

Vaikeusaste: Talvisurffaus on helppo opetella ja liikkeelle pääsee jo heti alussa.

Saatavissa suomeksi ja englanniksi, myös venäjäksi ja saksaksi erikseen tilattaessa.


Lähetä meille viesti

Voit vapaasti kysyä