Surffauspäivä kevätjäillä Levillä tai Ylläksellä

Vapauta aistisi aurinkoisilla kevätjäillä!

Päivä käynnistyy Talvisurfin auton kaartaessa pihaasi ja sitten suuntaammekin kohti järvenrantaa. Alussa pidetään lyhyt teoriavaihe talvisurffauksesta ja samalla jaetaan suojavarusteet. Tämän jälkeen siirrytään jäälle, jossa esitellään itse kaluston käyttöä ja purjehtimisen tekniikkaa. Sen jälkeen päästäänkin jo itse asiaan ja aletaan liikkumaan tuulen voimalla!

Purjehtimisen lomassa on mahdollisuus harrastaa myös oheistoimintaa - muun muassa pilkkimistä, alppicurlingia tai frisbeegolfia. Nautimme purjehduksen lomassa nokipannukahvit ja paistamme makkaraa nuotion loimussa. Lopussa voidaan ottaa vielä vaikkapa leikkimielinen purjehduskisa kaikille halukkaille!

Eli vaikka purjehdus on päivän pääohjelma, tarkoitus on touhuta koko päivä ulkoilmassa ja kaikille löytyy kyllä mielenkiintoista tekemistä luonnon omalla pelikentällä - järven jäällä. Tavoitteena on, että osallistujat voivat kokea yhdessä uusia elämyksiä, joiden jälkeen onkin hyvä siirtyä ruokailuun ja kerrata sitten päivän kokemuksia vaikkapa saunan lauteilla!

Varusteiksi suosittelemme urheilukenkiä tai talvisaappaita, hyvän urheilukerraston alle ja tuulenpitävän asun päälle (purjehdittaessa ei tule kylmä ensinkään!) sekä lämpimän takin odotusaikaa varten. Hanskoiksi kannattaa ottaa ohuet hiihtohanskat tai työhanskat sekä rukkaset tai paksut toppahanskat lämmittelyä varten. Suojavarusteet tulevat purjehtijoille Talvisurfin toimesta, mutta esimerkiksi omat laskettelukypärät ja lasit voi ottaa mukaan.

Kesto siirtymisineen n. neljä - viisi tuntia. Nämä purjehdukset järjestetään ensisijaisesti keväthankiaisten aikaan päivänvalon riittäessä iltaan saakka.

Sisältää kuljetukset, opetuksen, kaluston, suojavarusteet, kahvit, makkarat ja lämpimän juoman jäälle.

HUOM! Säävaraus, kovalla pakkasella tai tyynellä ilmalla ei purjehduksia järven jäällä. Jäällä voi myös olla vettä jossa saa jalkansa märäksi. Vaikeusaste: Talvisurffaus on helppo opetella ja liikkeelle pääsee jo heti alussa. Saatavissa suomeksi ja englanniksi, myös venäjäksi ja saksaksi erikseen tilattaessa.


Lähetä meille viesti

Voit vapaasti kysyä